Morgen zal De Vlinder fladderen in de Zoo. Dit wordt de grootste actie in onze geschiedenis en een uniek moment. Twee jaar lang hebben we met de mensen van De Vlinder keihard gewerkt en tot op dit moment worden de laatste pakjes gemaakt… Het lijkt wel of de Sint dit jaar vroeg komt…

Een actie als geen andere. Dankzij de steun van de Bnp Paribas Fortis Foundation kregen we een award om EEN WARME WINTER uit te werken. Een warme winter, waarbij vandaag de eerste sneeuwvlokken vielen en we morgen hopen op droog weer. De zoo in Antwerpen zal vanaf morgenvroeg vooral ‘Vlinder’ kleuren, met een aangepast programma voor leden, sympathisanten en een heleboel speciale genodigden.

Ondanks de ontgoochelingen onderweg, zullen we morgen ons einddoel bereiken en roep ik graag alle aanwezigen op er een mooie dag van te maken. Ik wil alle vrijwilligers van de voorbije maanden én die van morgen al bedanken voor hun inzet en engagement. Ik wil de partners ook bedanken voor hun steun, op welk vlak dan ook.

1 ding is zeker: morgen maken we een verschil.

Vechten tegen armoede doe je niet alleen in grote woorden, maar doe je vooral in je daden. En dat is wat we morgen met De Vlinder gaan doen. Een rupsje is weer ontpopt tot een prachtige, kleurrijke vlinder.

Als voorzitter kan ik alleen maar genieten morgen en roep ik iedereen op om er een fantastische familiedag van te maken.

Tot morgen

Kenneth Rumes, voorzitter VZW De Vlinder